Reviews

Ervaringen van onze klanten

Hoe we samen projecten aanvliegen

Natuurinclusief bouwen is hoognodig. Bij Faunest zijn we daarom trots dat we al veel projecten van inspiratie en advies konden voorzien. Ons team van specialisten nestelt zich graag in jouw (ver)bouwproject en laat je zien waarom natuurinclusief bouwen geen bijzaak meer is. Hoe klanten onze samenwerking hebben ervaren? Dat lees je hier.

Scroll naar beneden

“Met de concrete voorstellen van Faunest wordt een ontwerp écht natuurinclusief. Door de heldere manier waarop Faunest haar ontwerp(en) presenteert en de concrete maatregelen integreert, raak je als opdrachtgever overtuigt. In een vergunningsaanvraag dragen de concrete voorstellen van Faunest bij aan een voortvarende beoordeling.”

– Pelle Steigenga –
Ontwikkelaar, City Developer-S

“Ik was op zoek naar een toekomstgerichte aanpak met lef voor natuurinclusief bouwen en ontwikkelen. De samenwerking met Faunest was inspirerend, ambitieus maar realistisch en vernieuwend.”

– Gijs van Oorschot –
Projectleider Gebiedsontwikkeling, als zelfstandige op dit moment werkzaam voor de gemeente Maashorst en Tilburg

“Het team van Faunest is altijd bereid om te sparren en zaken snel op te pakken. Ze zijn flexibel, schakelen snel en denken mee in oplossingen. Hun expertise en duurzame blik zie je terug in de werkwijze en het materiaalgebruik.”

– Armel Brinkman –
Projectleider Bodem & Ecologie, KP Adviseurs BV

“We hebben goed en prettig samengewerkt met Jennifer en het team van Faunest. Ze kunnen erg snel schakelen en leveren kwalitatief goede producten.”

– René –
Projectontwikkelaar, Veldboom

Benieuwd hoe wij jouw (ver)bouw project of ontwerp naar een hoger natuurinclusief niveau gaan tillen?